• Seriepremiär för Herrarna 28/4

Dags för Seriepremiär nu till helgen borta mot Hällekis/Trolmen 🔥 🕓Söndag 16:00 📍Hellehof Hoppas vi ses där! 💚 Herrlag för 10 dagar sedan 0kommentarer
  • Klubbkläder hos Intersport

Hej, Behöver du beställa nya klubbkläder? Beställ på team.intersport.se eller gå in i butiken. Hälsningar Team Intersport Vinninga AIF 26 mar 0kommentarer
  • DM är över för vår del

I DM så blev det en förlust i första matchen mot Trollhättans IF med 2-1. Vi gjorde en bra match o visade att vi kunde stå upp bra mot ett div 5 lag. Vi åkte på en utvisning o då gjorde dom 2 snabba mål men efter det kom vi tillbaka o reducerade till 2-1. Tyvärr så fick vi inte till en kvittering. Nästa match spela vi mot Kållandsö o vår inställning va katastrof. Vi trodde att vi kunde ställa ut skorna men det kan man inte göra mot något lag. Så vi förlorade med 2-1. Sån dålig inställning vill jag aldrig vara med om igen! Sista matchen i DM mötte vi Rackeby o nu hade vi lärt oss läxan att man måste få in med 100% inställning i alla matcher. Vi spelade jättebra trots det ledde vi bara med 1-0 i halvlek. Men med bättre utdelning kunde vi gjort 2-3 mål till. I andra halvlek så fick vi fart på målskyttet o gick ifrån till 4-0 o så sluta matchen. Sen drog Kållandsö sig ur DM när dom skulle spela borta mot Trollhättan. Vi kom 2:a i gruppen. Det hade vi gjort även om Kållandsö inte drog sig ur. För Rackeby slog Kållandsö o vi slog Rackeby. / Johan Herrlag 22 mar 0kommentarer