Zcooly Cup 2019

12 AUG 2019 22:06
Information om vårt lilla äventyr...
  • Uppdaterad: 12 AUG 2019 22:06

Hej,

Info om vårt lilla övernattnigsäventyr med fotboll.

Samlig vid Sparbanken Arena i Lidköping kl 13.50 på Lördag 17/8.

Avresa mot Ahlafors kl 14.00. Vi föreslår att alla försöker sammåka i bilarna och gör upp det innan.

När vi kommer fram till Ahlafors åker vi direkt till det område där vi på Söndagen kommer spela våra matcher och bekantar oss med området och hoppas även kunna bada om vädret tillåter. Därefter åker vi till den "värmestuga" som vi fått låna för vår övernattning. Där startar vi grillen och äter tillsammans. Sedan får vi se vad vi gör under resten av kvällen.

Söndagen startar vi med frukost och städning efter oss i lokalen innan vi åker till spelområdet. Tid för detta bestämmer vi under kvällen.

Regler för alla som är med på äventyret:

*Sött godis/choklad/läsk äter/dricker vi inte alls under lördagen. Chips, popcorn och liknande är tillåtet. Sött godis/choklad är fritt fram att äta om föräldrarna tillåter efter sista matchen på söndagen. Om detta mot förmodan måste förklaras så beror det på att socker inte är bra inför att man skall kunna prestera utan ger istället korta stunder av pigghet och därefter motsatt effekt. Vi börjar med dessa regler redan nu i denna ålder så finns inte detta som något man måste införa i framtiden med större opponeringar utan då är det förhoppningsvis självklart för tjejerna.

*Alkohol är inte tillåtet under hela äventyret.

* Ipad/smartphone förbud under kvällen i värmestugan. Ringa och sms:a är tillåtet. Om någon behöver Ipad/smartphone för att kunna koppla av inför att somna är detta ok men under tystnad och med lurar.

På Söndagen skall vi spela våra matcher, som det ser ut nu är det följande:

08.30 Vinninga AIF - Nol IK

09.30 Vinninga AIF - Nödinge SK

11.30 Bergums IF Lila - Vinninga AIF

12.30 Wargöns IK - Vinninga AIF

Alla matcher är 2x11 minuter

Efter sista matchen är det prisutdelning och därefter gör var och en som den vill om de vill stanna kvar på området och utforska några av alla kringaktiviteter som annordnas, eller åka hem.

På hemsidan för cupen kan man läsa mer om det man kan göra mer än spela fotboll.

Viktiga saker att ta med sig:

*Madrass eller liknande

*Kudde, täcke eller sovsäck

*Badkläder

*Vattenflaska

*Fotbollskor, benskydd, strumpor och shorts.

*Mat:

Det var och en önskar grilla på lördagkvällen.

Det var och en vill ha som frukost.

Mellanmål och lunch till söndagen. Detta finns även att köpa på spelområdet om man inte vill ta med detta.

Markus och Ester är snälla och tar med 2 st tält som vi kommer kunna ha vårt camp i/under.

Hör av er om det är ngn information ni saknar eller undrar ngt.

Detta skall bli jättekul och spännande!!!

Skribent: Christer Carlén
Vinninga AIF - Fotboll
Lindvallen
531 03 Vinninga

Spela alltid via denna banner så stödjer du VAIF!

justnu-logo-300px